Russische Avonturen in de Natuur

Verkenning van de Siberische Taiga

Ervaar het adembenemende avontuur van het verkennen van de Siberische Taiga. Deze ongerepte wildernis biedt een unieke kans om de rijke biodiversiteit van Rusland te ontdekken. Ga op zoek naar zeldzame diersoorten zoals Amoerluipaarden, Siberische tijgers en bruine beren.

Wandelen door de Kamtsjatka-vulkanen

Betreed het land van vuur en ijs door te wandelen door de majestueuze Kamtsjatka-vulkanen. Deze spectaculaire vulkanische bergketens bieden prachtige uitzichten en geven je de mogelijkheid om getuige te zijn van hete bronnen, geisers en modderpoelen.

Ontdekking van het Baikalmeer

Maak kennis met het diepste en oudste zoetwatermeer ter wereld, het Baikalmeer. Met zijn kristalheldere water en indrukwekkende biodiversiteit is het een paradijs voor natuurliefhebbers. Verken de omliggende bossen en ontmoet endemische diersoorten zoals de Baikalrob en de Nerpa-zeehond.

Avontuur in het Russische Verre Oosten

Ontdek het ongerepte Russische Verre Oosten, waar de Amoer en de Sichote-Alin-bergen samenkomen. Ga op expeditie door de uitgestrekte bossen en maak kennis met de inheemse bevolking. Trek door het Ussuriland en spot zeldzame diersoorten zoals de Siberische kraanvogel en de Blakiston’s visuil.

Excursie naar de Russische Arctische eilanden

Begeef je op een onvergetelijke excursie naar de afgelegen Russische Arctische eilanden. Verken het leven in extreme omstandigheden en ontdek de flora en fauna die zich heeft aangepast aan de barre kou. Meeuwen, walrussen en ijsberen zijn enkele van de dieren die je kunt tegenkomen.